EVENTS

ARRANGEMENTKALENDER FOR SAMVÆRKET 2024

THE BRITISH CONCERT

.

TORSDAG DEN 19. SEPTEMBER 2024

Dørene åbnes 11:30 Koncert            12:00 

THE BRITISH CONCERT

Kom og få en uforglemmelig musikalsk oplevelse, når Prinsens Musikkorps går på scenen  sammen med to fantastiske britiske musikere.
Det bliver med afsæt i den traditionsrige britiske brass band-kultur, når dirigent Russell Gray står i spidsen for trompetsolist Alan Thomas og Flyvevåbnets eget orkester, nemlig Prinsens Musikkorps.
Alan Thomas er solotrompetist ved Royal Air Force Band i London, som er Prinsens Musikkorps’ søsterorkester, og har desuden tidligere været solotrompetist i orkestre som BBC Symphony Orchestra og City of Birmingham Symphony Orchestra. .

Find billetter på Billetto til den fantastisk pris á 125 kr. pr. billet

lan Thomas er solotrompetist ved Royal Air Force Band i London, som er Prinsens Musikkorps’ søsterorkester, og har desuden tidligere været solotrompetist i orkestre som BBC Symphony Orchestra og City of Birmingham Symphony Orchestra. Alan Thomas kan opleves som solist i nogle af de mest virtuose engelske brass band-værker, der i den grad for lytteren ud over stolekanten!

Publikum kan desuden se frem til at dykke ned i nogle af de store transskriptioner for messing, herunder værker af Respighi, Irving Berlin og Paganini.
Koncerterne er arrangeret af henholdsvis Flyvehjemmeværnets Musikkorps, Kolding og Hjemmeværnets Brass Band Syd, Odense.
Dirigent: Russell Gray
Solister: Alan Thomas, trompet

Arrangør: Koncerterne er arrangeret af henholdsvis Flyvehjemmeværnets Musikkorps, Kolding og Hjemmeværnets Brass Band Syd, Odense.
Dirigent: Russell Gray
Solister: Alan Thomas, trompet

.

FREDAG DEN 15. NOVEMBER 2024

Dørene åbnes 19:00 Koncert            20:00 

PETER SOMMER ALENE MED PALLE I VERDEN

Danmarks nok drøjeste sangskriver, Peter Sommer, og hans virtuose væbner, pianisten Palle Hjorth, bringer dette efterår lys til landets mørke koncertsale. En varieté af sange om livet på godt og ondt med afsæt i Peter Sommers efterhånden omfangsrige hitkatalog gennem de sidste 20 år.

Publikum kan glæde sig til nye, gamle, lånte og blå sange – i ekstraordinære og stærkt medrivende versioner, når duoen klæder sangene af til skindet i skæret af et ekstravagant og elegant lys- og sceneshow.

Sidste års koncertrække begejstrede publikum og ikke mindst anmelderne, der bl.a. skrev:
”Magisk makkerpar spillede lyset frem i mørket.” – Fyens Stiftstidende, 6 stjerner.”…Peter Sommer, der – flankeret af tangentbokseren Palle Hjorth – syntes at stå stærkere på scenen end nogensinde før … Seancen var storslået fra det øjeblik, Peter Sommer åbnede munden.” – Jyllands-Posten, 5 stjerner.

 

Sidste års koncertrække begejstrede publikum og ikke mindst anmelderne, der bl.a. skrev:
”Magisk makkerpar spillede lyset frem i mørket.” – Fyens Stiftstidende, 6 stjerner.”…Peter Sommer, der – flankeret af tangentbokseren Palle Hjorth – syntes at stå stærkere på scenen end nogensinde før … Seancen var storslået fra det øjeblik, Peter Sommer åbnede munden.” – Jyllands-Posten, 5 stjerner.

Peter Sommer og Palle Hjorth er aktuelle i den nye sæson af programserien Toppen Af Poppen på TV2, hvor de fortolker sange af Anne Linnet, Medina, Jonah Blacksmith, Mekdes og Dopha og arbejder samtidig på sange til en ny plade – publikum får smagsprøver fra begge dele.

ARRANGEMENTKALENDER FOR 2025


MICHAEL FALCH

FALCHEN PÅ POETISK TRIOTUR I 2025

Michael Falch tog for mange år siden udtrykket “rusten sover aldrig” til sig. Han har igennem sin karriere brugt det som mantra for aldrig bare at gentage sig selv, når han drager på turné. Alene i nyere tid har han turneret med sit unge rockband DÉT BAND, med sin datter Mathilde, den såkaldte bittersøde trio, med MALURT, akustisk solo og med Poul Krebs.

I 2025 drager han ud til landets bedste kulturhuse og teatre i et nyt trio-set up. Han vil blive sekunderet af den norske cellist, Live Johansson fra LiveStrings, som tidligere har kastet skandinavisk glans over hans sange både på scenen og på album – og tangentspilleren Mikkel Reumert Damgaard, som i en årrække har været medlem af Falchens backingband, og som til daglig er en del Love Shop.

Michael Falch skriver for tiden nye sange, og et nyt album ventes at se dagens lys i oktober 2024, når han har afsluttet sin turné med Poul Krebs.

 

POETISK TRIOTUR

I 2025 vil Michael Falch, i en filmisk, atmosfærefyldt sound i selskab med to prægtige musikere, tage sine smukkeste og mest sigende numre om menneskers vilkår og tingenes tilstand med rundt i landet – med den intensitet, den energi og det særlige nærvær, der altid kendetegner hans optræden.

Support på turen bliver et nyt navn på den danske scene, Gabriel Jacobsen. Siden han var ganske ung, har han arbejdet for Michael Falch som scenemester. Sideløbende har Gabriel udviklet sin egen sangskrivning, og han giver prøver på sin store stemme, inden den poetiske trio indtager scenen.

ARRANGEMENTER PÅ VEJ

Vi samarbejder med evarto

KONTAKT INFO

sociale medier

Åbningstider

Administration
Mandag-fredag: 08:00-16:00

Samværket A/S

CVR-nr: 39265613
Samværket ©