EVENTS

Anja Ringgren Lovén - Afrikas heksebørn - Foredrag

Anja Ringgren Lovén er kendt som den nordjyske kvinde, der opgav fast løn, materielle goder og Danmarks trygge rammer til fordel for Afrikas heksebørn. Anja har etableret sin egen nødhjælpsorganisation Land of Hope, og i dag bor og arbejder hun i Nigeria, hvorfra hun driver sit eget børnehjem.

Villy Søvndal synger i Samværket

Den tidligere udenrigsminister og formand for SF, Villy Søvndal, står ikke kun på den politiske scene. Søvndal er desuden en god sanger og guitarist, og er en del af den musikalske duo Herreværelset. Med sin ligefremme charme synger Villy sange af blandt andet Poul Henningsen, Halfdan Rasmussen, Benny Andersen og Evert Taube.

Foruden Villy Søvndal,består duoen af Jens Hjort-Petersen på violin. Med sange fulde af håb, længsel og følelser giver de to herrer deres fortolkning af de sidste 70 års komponisters og sangskriveres bud på at forstå livet, kærligheden og dens underfundige vildveje krydret med anekdoter fra Villy Søvndals politiske karriere. 

Julekoncert - Julie Lindell & South City Gospel Choir

Oplev den magiske julestemning med vores enestående julekoncert!
Ingen jul uden Gospel! 🌟 Vi er glade for at invitere dig til en uforglemmelig aften, hvor Julie Lindell og South City Gospel Choir vil synge julen ind på en helt unik måde i Samværket. Lad os sammen skabe en hjertevarm atmosfære og dele den skønne juleglæde gennem smittende musik og fantastiske stemmer.

Birthe Kjær og Rasmus Bjerg – med Prinsens Musikkorps

Kom og oplev Danmarks store popsangerinde BIRTHE KJÆR i skøn forening med RASMUS BJERG og PRINSENS MUSIKKORPS med dirigent Rene Bjerregaard Nielsen.

Her er der garanti for en forrygende oplevelse i festligt selskab med to af Danmarks største solister. Lige til at blive glad i låget af.

Koncerten er åben for alle – prisen er seniorvenlige 250 kr. inkl. gebyr.

 

 

BACHS JULEORATORIUM (Sønderjyllands Symfoniorkester)

Sønderjyllands Symfoniorkester blev landsdelsorkester i 1963, men rødderne går dog helt tilbage til 1936, hvor organist Haakon Elmer overtog et strygeorkester.

 

 

Søndags Gudstjeneste

Hver søndag kl. 10.30 og 19.00, er der Gudstjeneste fra Kirkeibyen i samværket. Alle er velkommen.

Vi samarbejder med eventbutler

RACHMANINOVS 3. SYMFONI/ Sønderjyllands Symfoniorkester

SØNDERJYLLANDS SYMFONIORKESTER

20. 01. 2023

HVER SØNDAG

HVER SØNDAG KL. 10.30 OG 19.00, ER DER GUDSTJENESTE FRA KIRKEIBYEN I SAMVÆRKET. ALLE ER VELKOMMEN.

KONTAKT INFO

sociale medier

Åbningstider

Administration
Mandag-fredag: 08:00-16:00

Samværket A/S

CVR-nr: 39265613
Samværket ©